OM OSS

El-tjänst är en komplett elfackhandel som är känd för sin kunskap, service och kvalitet.

De stora, luftiga lokalerna är uppdelade i olika hemlika rum där det är lätt att hitta just den lampa

som passar.

– Här finns en lampa för alla oavsett plånbok och smak, säger Torbjörn Hammar som driver El-tjänst tillsammans med sin fru Marie Hammar.

 

Det var Maries föräldrar som startade företaget i början av 60-talet. Maries pappa är elektriker i botten, startade verksamheten hemma i villan men hyrde snart in sig på nuvarande adress. Efter några år köpte han huset och Marie är mer eller mindre uppväxt i butiken.

Torbjörn kom in i bilden runt -97 och de tog över på riktigt 2006. Vi är alla mycket kunniga och kända för vår höga servicenivå och de som kommer hit kan få hjälp hela vägen, från tips och råd till konsultation och installation av belysning såväl inomhus som utomhus.

 

– Vi gör även belysningskonsultationer i hemmen, säger Marie och Tobbe inflikar att det inte är lamporna de säljer utan själva ljuset. Det händer att någon kommer bara för att fråga något, kanske få veta hur en viss lamppropp ska bytas. Hos El-tjänst får de svar. Alla kunder får den tid de behöver.

Vi frågar alltid kunden om hur den tilltänka lampan ska användas och vi kan även avråda från köp om lampan inte kommer till sin rätt på det sätt kunden har tänkt.

– Vi lyssnar ordentligt på kunden och lämnar förslag, säger Marie. Ibland behöver de gå hem och fundera på hur de vill ha det och sedan kommer de tillbaka. El-tjänsts höga kunskaps- och servicenivå har gett oss många stamkunder som aldrig åker någon annanstans när de behöver belysning. Väldigt många är också beredda att åka en bit för att komma hit och varje vecka kommer kunder långt ifrån den egna kommungränsen.Vi har även en egen verkstad där vi reparerar och renoverar alla sorters armaturer. Lite kuriosa, vi har bland annat renoverat Operans jättelika krona, denna jättelika pjäs renoverades dock självklart på plats på Operan.

 

Nyheter

 • 11 juni 2015

   

  Maj – Aug

  Sommartider

  Mån-Fre 09.00-18.00

  Lördag 09.00-15.00

  Söndag STÄNGT

   

  Sep – April

  Vintertider

  Mån-Fre 09.00-18.00

  Lördag 09.00-16.00

  Söndag 11.00-15.00

 • 13 april 2014

  Gilla oss på Facebook.

 • 13 april 2014

  Vi har utvalda produkter ifrån

  bl

 • 1 september 2013

  Vintertider

  Mån-Fre 09.00

  Söndag 11.00-15.00

 • 5 september 2011

  Glöm inte bort!

  Ni glömmer väl inte att vi har Elektriker som utför alla sorters installationer & el-jobb? Perfekt för installation av den nya belysning du köpt.